Logeerbeer

Gitte met Belleke in de Rikshaw in Planckendael

Mensen met kleuters in huis kennen het concept ongetwijfeld. Het is redelijk hip om te doen tegenwoordig, ik denk dat zowat alle scholen een gelijkaardig concept hebben. Zo een beer die je voor een weekend aan de kleuters meegeeft. Als ouder mag je netjes in een dagboek bijhouden wat de beer zoal beleefd heeft.

Gitte zat er al lang op te wachten, want zij was, na de vakantie, de volgende in rij om de beer mee naar huis te nemen. Als ze kon ging ze tijdens de vakantie al terug naar school om Belleke, zo heet de beer, te halen.

Tennisles, dansles, opruimen van de kerstboom, boekjes lezen. En met het heerlijke weer van zondag zijn we er ook nog een dagje op uitgetrokken richting Planckendael. Belleke had heel wat te beleven.

Emma in slaap met de beer.

Ook Emma was grote fan van Belleke.