Bagagevrij

Voorbije donderdag was mijn laatste dag bij Nascom, 25 juli start ik aan mijn nieuwe opdracht bij Faresa. Intussen heb ik een goeie 2 weken verlof. Eerst wat vrij met de kinderen, en dan nog een paar dagen voor mezelf.

Het zal denk ik de eerste keer in 15 jaar zijn dat ik eens bagagevrij mijn verlof in ga. Gewoonlijk rond je je werk zo goed mogelijk af, draag je zaken over aan collega's en kan je met een gerust hart op verlof. Maar, je weet wat er ligt te wachten tegen dat je terug bent, en bij mij blijft dat toch altijd een beetje in mijn achterhoofd hangen. Ik kan het dan ook niet laten om toch eens een mail te bekijken, of eens in Slack te kijken om zeker te zijn dat alles vlot blijft lopen. Aard van het beestje zeker?

Maar nu dus, alles afgegeven en overdragen, proberen los laten en met een leeg hoofd verlof in om dan over twee weken aan iets totaal nieuws te beginnen!